Εξετάζουμε την ανθεκτικότητα της πόλης με τους εταίρους της

Το πρόγραμμα «Ανθεκτική Αθήνα» έχει ως στόχο να συνθέσει και να υλοποιήσει ένα σχέδιο δράσεων με μακροχρόνια αποτελέσματα και σε συνεχή συνομιλία με την πόλη.
 
Από το Φεβρουάριο έως και τον Μάιο του 2016, συγκεντρώσαμε 365 αντιλήψεις συμπολιτών μας για το βαθμό ανθεκτικότητας της πόλης, καταγράψαμε 451 δράσεις φορέων και οργανισμών που υλοποιούνται στην Αθήνα και αναλύσαμε με ειδικούς τις πιο σημαντικές χρόνιες πιέσεις και τα αιφνίδια σοκ που απειλούν την πόλη.
Sailors Club practically has everything I need. It fits my sailing needs perfectly. Bottom line- it's absolutely excellent.
 
Η πρώτη φάση του προγράμματος “Ανθεκτική Αθήνα” υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή και την υποστήριξη των φορέων: Εταρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) , Περιοδικό δρόμου “Σχεδία”, Orange Grove, Metamatic TAF, συνΑθηνά του δήμου Αθηναίων, Melissa Network, Sustainable Greece 2020, Παρατηρητήριο Πολιτών για την Αειφόρο Ανάπτυξη, Anemos Ananeosis, Letters to the Mayor, Innovathens και πολλών άλλων!
resilientathens-newsletterenglish_block_13
 
Τι κάνει την Αθήνα ανθεκτική; Μοιραστείτε την δική σας άποψη στα σχόλια του άρθρου ή απαντήστε το ερωτηματολόγιο Αστικής Ανθεκτικότητας ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s